takläggare Sundbyberg

Letar du efter professionella takläggare i Sundbyberg? Då har du kommit helt rätt – Kontakta oss för att ta del av gratis offert redan idag!

takläggare Sundbyberg

Letar du efter professionella takläggare i Sundbyberg? Då har du kommit helt rätt – Kontakta oss för att ta del av gratis offert redan idag!

takläggning Sundbyberg

Taket utgör en viktig del av fastighetens helhetsintryck. Förutom den rent estetiska vinsten man kan göra av att låta genomföra takrenovering så fyller det förstås också ett mer praktiskt syfte. Med ett helt och fräscht tak minskar risken för fukt- och vattenskador i byggnaden. Skador som, till varje pris, bör undvikas.

Funderar du på att ta kontakt med takläggare i Sundbyberg för att införskaffa nytt tak? Kontakta då oss på CarlosTak! Vi utför olika typer av takarbeten för såväl privata kunder som företag och organisationer av varierande storlek och verksamhet.

Garanti
Alla våra arbeten lämnas med en garanti som sträcker sig under lång tid.
Konkurrenskraftigt pris
Vi erbjuder priser på takläggning som våra konkurrenter har svårt att slå.
Klockren kommunikation
Vi strävar efter att föra tydlig, rak och regelbunden kommunikation med alla våra kunder.

CarlosTak

Har du funderat färdigt över huruvida du ska låta takläggare i Sundbyberg ta itu med det gamla taket på kåken? Eller står du kanske rent av inför bygget av en helt ny fastighet? Oavsett varför just du behöver takläggare i Sundbyberg så kan du räkna med att vi fixar jobbet. Varje år bistår vårt team av takläggare i Sundbyberg med takarbeten i form olika typer av projekt. Vi arbetar både med renovering och med nyproduktioner.

Till kontaktsidan

Vår verksamhet

Det finns mängder av byggnader i Sundbyberg med omnejd vars tak är undermåliga och som har ett stort upprustningsbehov. Vår verksamhet som takläggare i Sundbyberg finns till för att möta just detta behov. Vi är stolta över att vi är en takläggare i Sundbyberg för alla. Oavsett om du söker vår expertis i egenskap av privatperson eller som representant för en organisation – Vi gör jobbet och vi gör det bra.

Erfarenhet och kompetens

När det gäller erfarenhet av, och kunskap inom, takbranschen så finns det ingen som slår oss på fingrarna. Vårt team av takläggare i Sundbyberg har varit verksamt under många år, och vi planerar att fortsätta länge till.

Bredd

Med många år i branschen kommer förstår en stor variation av arbeten. Detta är vi mycket tacksamma för eftersom de har gett oss en värdefull kompetensbredd som vi tar med oss in i alla utmaningar.
- Projekt
Takarbeten kan skilda sig väldigt mycket från varandra. Vissa projekt är, för erfarna takläggare i Sundbyberg, relativt enkla. Andra är betydligt mer omfattande och kräver både mer tid och kunskap. Vi tackar aldrig nej till några arbeten utan utför de projekt som kunden önskar att vi utför.
- Kund
På tal om kunden. Vi har sagt det förr och vi upprepar oss gladeligen. Hos våra takläggare i Sundbyberg är alla välkomna. Privata kunder och privata bostäder likväl som företag, organisationer och föreningar i Sundbyberg som är i jakt på takläggare.

Trygga affärer

Vi har med åren blivit ett av Sundbybergs mest välrenommerade företag inom takläggning. Detta är vi mycket stolta över, och vi tror att framgången kan förklaras delvis genom att vi är en trygg samarbetspartner.
- Certifierad firma
När du vänder dig till oss för takläggare i Sundbyberg kan du räkna med att allt sker enligt konstens alla regler. Vi är nämligen en certifierad takfirma med tillåtelse att genomföra alla de arbeten vi utför.
- Garanti och försäkring
Som kund hos oss får du alltid garanti på alla arbeten som våra takläggare i Sundbyberg utför. Vi är dessutom välförsäkrade vilket ökar tryggheten både för dig som kund och för oss som företag!

Kontakta oss för mer information!

Vill du komma i kontakt med oss för att prata med en av våra takläggare eller boka tid för ett första möte?

4_rektangel@2x

Takläggare i Sundbyberg och ROT-avdraget

Är du på jakt efter takläggare i Sundbyberg för arbeten i din privata bostad och/eller sommarhus? Då kan du glädjas åt att du kan nyttja det mycket uppskattade ROT-avdraget. Avdraget innebär att du kan dra bort så mycket som 30% av den totala arbetskostnaden för projektet.

Kan alla nyttja avdraget?

ROT-avdraget kan endast nyttjas av privatpersoner för arbeten på privata fastigheter. Avdraget förutsätter dessutom att du har betalat in tillräckligt mycket skatt för att du ska kunna dra av kostnaden. Om du är osäker på huruvida du är berättigad att ta del av ROT bör du kontakta Skatteverket för att få besked svart på vitt.

Hur går det till när jag ansöker om ROT?

När du blir kund hos våra takläggare i Sundbyberg kan du överlåta ROT-ansökan till oss! Vi ser till att rätt papper når rätt personer på Skatteverket. Det enda du behöver göra är att bekräfta att du vill ta del av avdraget, och sedan njuta av att fakturan reduceras kraftigt.

Kontakta oss!

Taket är en av de viktigaste delarna av fastigheten. Se till att skydda insidan av fastigheten mot det väder och rusk som härjar utanför. Ta kontakt med våra professionella takläggare i Sundbyberg för att ta del av en gratis offert på bland annat takrenovering.

Vi hörs!

Ange dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig.